skip to Main Content

Ny engelsk fond til sociale opstartsvirksomheder

Den engelske velgørenhedsorganisation Nesta hjælper mennesker og organisationer med at gøre ideer til virkelighed. Nesta har netop sammen med den engelske regering og Nominet Trust været med til at støtte oprettelsen af Europas første accelerator for teknologifokuserede startup virksomheder, som arbejder med sociale eller miljømæssige problemstillinger.

Bethnal Green Ventures, som acceleratoren hedder har et beløb på 1,8 millioner pund til rådighed. Det er planen at Bethnal Green Ventures skal køre et 4 års program for 20 opstartsvirksomheder pr. år, opstartsvirksomheder med sociale og miljømæssige målsætninger, som også får udviklet deres virksomhed gennem workshops, mentorordninger, juridisk og administrativ støtte sammen med den økonomiske støtte.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top