skip to Main Content

The First International Forum for Social Innovation

JOVESOLIDES er en organisation af unge mennesker som ønsker at forbedre verden. Organisationen arbejder med at udvikle lokalsamfund gennem uddannelse, rådgivning og integration af unge ledere. Organisationen er baseret både i Spanien, El Salvador, Nicaragua, Colombia, Ecuador og Morokko.
Som response på de stramme budgetter, der i krisetid gør det sværere for non-profit organisationer at finde midler til deres
arbejde, har JOVESOLIDES startet the First International Forum for Social Innovation, under sloganet “By adding
ideas, we transform the world “.
Det er hensigten at denne konference skal være et sted, hvor man kan lærer og udveksle erfaringer  forhold tl social innovation ligesom det også kan skabe grobund for samarbejder mellem organisationer i den tredje sektor, virksomheder, akademikere og den  offentlige sektor. Altsammen med henblik på at fortsætte arbejdet med at opbygge en mere bevidst, bæredygtig og lige verden.
The First International Forum for Social Innovation finder sted i Valencia i Spanien 8.-9. marts 2013
Læs mere: Klik her!

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top