skip to Main Content

Social Innovation Tournament

The Social Innovation Tournament er etableret af European Investment Bank Institute (EIB Institute)i 2012, som bankens primære initiativ i forhold til dens social program.
Konkurrencen søger at fremme innovative ideer samt at identificere og belønne tiltag, som har potentiale til omfattende sociale forbedringer eller som kan være eksempler på best practices, og som har mulighed for at virke i stor skala.

The Social Innovation Tournament sigter mod at skabe social værdi med henblik på at bekæmpe social eksklusion og den dækker projekter indenfor et stort spekter fra uddannelse og sundhed til naturen og miljøet i byerne, som arbejder med nye teknologier, nye systemer og nye processer. Hvis forretninger på sigt skal have succes, er der et stort behov for forbedringer på disse områder, og social innovation kan være nøglen til at skabe omfattende social effekt.

2013 udgaven af The Social Innovation Tournament har introduceret en special pris for at sætte fokus på det naturlige miljø og miljøet i byerne. Der er deadline for indsendelse af forslag til konkurrencen d. 15. maj 2013. Finalen finder sted i Budapest i Ungarn d. 17 oktober 2013.

Læs mere om konkurrencen: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top