skip to Main Content

Nyt udvalg skal hjælpe socialøkonomiske virksomheder

Mads Øvlisen bliver formand for et nyt hurtigt arbejdende udvalg, der skal se på barrierer og muligheder for etablering og udvikling af socialøkonomiske virksomheder i Danmark.

Udvalget for socialøkonomiske virksomheder er nedsat i forbindelse med, at regeringen og Enhedslisten i finansloven for 2013 har aftalt at sætte fokus på socialøkonomiske virksomheder. Der er afsat 25 mio. kr. i 2013-14 til opgaven.

Udover at se på, hvad der skal til for at skabe flere succesfulde socialøkonomiske virksomheder i Danmark bliver en af opgaverne for det 15 mand store udvalg, at udarbejde et konkret forslag til en særlig selskabsform for socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top