skip to Main Content

Video fra Yunus´ Danmarksbesøg

Nobelprismodtageren Muhammad Yunus, der er ophavsmand til ideen om socialøkonomiske virksomheder, har netop været i Danmark. Han blev inviteret af Danidas Oplysningsudvalg og Dansk Industri for at diskutere den socialøkonomiske virksomhedsmodel, som ønsker at skabe bæredygtige virksomheder, der samtidig kan være med til at løse verdens sociale problemer.

Yunus har under sit besøg bl.a. mødt  formanden for Rådet for Samfundsansvar, koncerndirektør Lise Kingo, Novo Nordisk, og andre virksomhedsledere og forsker, og hans budskab er, at den socialøkonomiske virksomhedsmodel kan bruges med succes i såvel udviklingslande som i lande som Danmark.

Se kort video fra besøget, hvor også udviklingsminister Christian Friis Bach fortæller, hvordan han er inspireret af Yunus´ide : Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top