skip to Main Content

Støtteprogram for sociale Entreprenører i England

School for Social Entrepreneurs har netop åbnet for ansøgninger for dette års Lloyds Banking Group Social Entrepreneurs Programme.
School for Social Entrepreneurs er Englands førende institution i forhold til uddannelse af sociale entreprenører.Skolen har netop åbnet for ansøgninger for dette års Lloyds Banking Group Social Entrepreneurs Programme.

Lloyds Banking Group Social Entrepreneurs Programme er rettet mod personer, der har en god ide til en organisation eller et projekt, som kan løse sociale udfordringer i deres lokalsamfund. Programmet skal øge muligheden for at disse entreprenører kan gøre deres ide til virkelighed ved at give dem kompetencer og økonomisk støtte.

Programmet tilbyder ansøgerne en omfattende uddannelsesforløb på en af de 12 lokaliteter som deres lokale, som School for Social Entrepreneurs driver i England. Sammen med undervisningen får de ansøgere der udvælges også mulighed for at få økonomisk støtte til organisation eller projekt. Disse tilskud går fra 4.000 pund til 25.000 pund. For yderligere at øge muligheden for at de studerendes projekt får succes tilbydes de en mentor fra Lloyds Banking Group gennem hele uddannelsesforløbet, som varer et år.

Midlerne til at virkeliggøre Lloyds Banking Group Social Entrepreneurs Programme kommer dels fra Lloyds Banking Group og fra from the Big Lottery Fund, som har givet 6 millioner pund til programmet.Lloyds Banking Group Social Entrepreneurs Programme har siden 1997 hjulpet med at bringe mere end 1000 projekter fra ide til virkelighed.

For de engelske sociale entreprenører, som vil ansøge om at deltage i programmet er der deadline d. 2. april 2013.
Læs mere: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top